lunes, 30 de septiembre de 2013

Gadgets al bloc

A l'anterior classe de GTIC vam començar amb els marcadors de les nostres pagines web preferides, per tal de crear carpetes i així tenir-les ben endreçades i organitzades.

A més vam conèixer dues pàgines web molt interessants i que ens poden ser molt útils com a futurs educadors: netvibes.com i scoop.it. La primera, netvibes.com, s'utilitza com si fos un escriptori virtual en el que tu pots endreçar com vulguis tots els teus continguts webs. La segona, scoop.it, s'utilitza per compartir a qualsevol xarxa social allò que tu estiguis seguint.

Per acabar, , vam agregar nous gadgets al nostre blog, com per exemple:

HTML/JavaScript: Que posant qualsevol tipus de codi ens deixarà visualitzar allò que hem afegit.



Flux d'actualització: Que afegeix qualsevol contingut d'un feed RSS.




Enllaços de subscripció: Que permet que altres usuaris es subscriguin al nostre canal bloc.

Les Webquest

Aquest video parla sobre les webquest, ens explica que són i perquè serveixen.


Una webquestwebquesta o WQ és una proposta didàctica de recerca guiada, que utilitza principalment recursos d’Internet. Té en compte el desenvolupament de les competències bàsiques, contempla el treball cooperatiu i la responsabilitat individual, prioritza la construcció del coneixement mitjançant la transformació de la informació en la creació d'un producte i conté una avaluació directa del procés i dels resultats. 
Aquesta definició de què és una webquest l'he tret de la pagina web Wikipèdia



 Per poder enganchar el vídeo al bloc he hagut de copiar el codi embed que hi havia a la pàgina web edu3.cat i l'he inserit a la part HTML del meu bloc. Edu3.cat

domingo, 22 de septiembre de 2013

El meu primer dia

Hola, em dic Blanca i sóc estudiant de Blanquerna de primer grau d' Educació Infantil i aquest es el meu primer contacte amb el bloc.
En aquest bloc aniré penjant totes les activitats que fagi durant el curs, a més del que ens ensenyin a classe sobre l'educació infantil.