sábado, 14 de diciembre de 2013

Treballem amb el Word

A l'última classe de GTIC vam treballar amb el Word. Vam aprendre a fer citacions i a crar un índex i una bibliografia de manera ràpida i eficaç a partir del sistema APA.

Per començar parlaré de les citacions. Aquestes serveixen per informar al lector que aquell text, imatge o vídeo que figura al teu treball no és teu. Per fer una citación doncs, el primer que has de fer es clicar amb el ratolí davant o derrere de la frase o text que vols citar i seguidament clicar a l'apartat de "Referencias" i clicar a la icona de "Insertar cita" i després a "Agregar nueva fuente".





continuación hem de completar la taula amb les dades que se'ns demanen: l'autor, l'any, les pàgines, l'any d'edició i el títol del llibre. A classe hem après a fer-ho practicant amb l'exemple del llibre de "Va de mestres" de Jaume Cela i Juli Palou.




Per acabar només haurem de clicar a "Aceptar" i ja tindrem la nostra citació feta.



La bibliografia, com ja sabreu, es situa al final dels treballs per indicar les referències d'on s'ha extret la informació. Per crear la bibliografia, doncs, cal anar un altre cop a l'apartat de "Referencias" i clicar  a on posa "Bibliografia". i escollir el format que vols que tingui la teva bibliografia.

La biografia, a més, es pot anar actuaitzant a mesura que es va realitzant el treball amb només clicar dues vegades a sobre.







Per últim, explicaré com fer un índex. Primer de tot cal anar a l'apartat de "Referencias" i clicar a on posa "Tabla de contenido", i seguidament caldrà escollir el format que vols que tingui el teu índex. Igual que la biografia es pot anar actualitzant a mesura que va avançant el treball, amb el índex es pot fer el mateix, clicant també dues vegades a sobre.




No hay comentarios:

Publicar un comentario