viernes, 1 de noviembre de 2013

Usos educatius dels blogs. Recursos, orientacions i experiències per a docents.

El passat dilluns 21 d'octubre vam acabar i comentar el llibre de GTIC ( Usos educatius dels blogs), escrit per Francesc Balagué i Felipe Zayas.

Considero personalment que és un llibre molt útil, perquè ens explica tot sobre els blocs: com fer-los, com utilitzar-los, quin tipus de plataformes hi ha, quin tipus d'ús els hi podem donar,etc.

Al principi el llibre parla sobre la història d'internet i l'aparició de la web social. Més endevant parla sobre la introducció dels blocs al món de l'educació, el qual fa referència a l'evolució d'aquest aspecte comparant el bloc amb el diari escolar de Freinet. També fa referència a les diferents classes de blocs que ens podem trobar en el context de l'aula i ens presenta l'experiència d'alguns docents en aquest àmbit

Aquest llibre t'ensenya a crear un bloc des de cero i esmenta divereses pàgines dissenyades per a la construcció d'aquest.

A més, el llibre facilita una sèrie d'enllaços i recursos, apart d'altres eines per integrar al bloc i ens fa un petit parèntesis on es presenten les diferents preguntes que ens podem arribar a plantejar. 






No hay comentarios:

Publicar un comentario